Ön, Limhamn

  • Fastighetsägare: Brf Kronolotsen
  • Projektbeskrivning: Från restaurang till 7 marklägenheter
  • Status: Avslutat

Nu har vi nöjet att presentera detta fantastiska projekt på Ön. Unik och exklusiv designlinje med stilfulla golv, modernt badrum med marmorinslag och måttbyggt kök i grått!

Vi har sålt samtliga 7 lägenheter på ritning.

Övägen, som är en given knutpunkt för kollektivtrafiken, nås på bara någon minuts promenad från lägenheten och tar dig smidigt vidare till andra stadsdelar. Limhamn som ligger ett stenkast ifrån är ett populärt område med massor av små mysiga butiker och restauranger i en havsnära och stämningsfull miljö. Detta är en dröm i sig som måste upplevas!

I projektet möter vi sju nyproducerade våningar med boyta från 32,5 – 65,5 kvm. Det noggranna materialvalet och de svala färgerna bidrar till en rymd och känsla som sällan upplevs.

Genomgående för alla lägenheter är måttbeställda och exklusiva kök i grått med vackra detaljer, arbetsytor i marmor och förvaring att drömma om. Komplett maskinpark med integrerad kyl/frys, mikrovågsugn samt ugn och spishäll i svart och integrerad diskmaskin.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en social och härlig atmosfär och vare sig ni slår er ned i soffan eller runt middagsbordet så kan ni njuta av ett härligt ljusinsläpp. Här är det enkelt att möblera med vad som passar er bäst! Alla lägenheter har tillgång till uteplatser av olika slag och dessa fungerar som en förlängning av vardagsrummet ut i det fria. Ett underbart extrarum om sommaren där frukosten, fördrinken eller middagen kan intas. Uteplatsen är varierande men bra till sin storlek som ger plats för matbord, stolar och blommor.

Badrummens väggytor är täckta av vitt kakel med målat grått inslag strax under taket. Golvet pryds av modernt marmorinslag och öppnar upp utrymmet. Vägghängd toalettstol och dusch med vikbara glasväggar är inte allt som erbjuds här. Även kommod under handfat för förvaring, spegelskåp, och pricken över i:et, den kombinerade tvättmaskinen/torktumlaren för vardagens bestyr!

Referens från ordförande i Brf Kronolotsen:
“Efter noggrann utvärdering och en restauranglokal som har stått tom länge bestämde vi oss för att ge Fastiq uppdraget att konvertera en restauranglokal till 7 marklägenheter.
Styrelsen har kontinuerligt medverkat vid samtliga byggmöten som Fastiq AB har arrangerat, vilket styrelsen har uppskattat. Det var spännande att följa projektet från rivning till att se det förvandla till 7 fina marklägenheter. Alla sju marklägenheter såldes på ritning!
Fastiq är ett företag man kan förlägga sin tillit på och är väldigt professionella. Föreningens styrelse är nöjd med hur projektet har hanterats och genomförts.”
Bengt Fornander, Ordförande i Brf Kronolotsen, Limhamn augusti 2018