Ön, Limhamn

  • Fastighetsägare: Brf Havsglimten
  • Projektbeskrivning: Av-kontorisering till två marklägenheter
  • Status: Avslutat

Nu har vi nöjet att presentera dessa fantastiska våningar på Limhamn. Unik och exklusiv designlinje med stilfulla golv, modernt badrum med marmorinslag och det måttbyggda köket i grått! Välkomna till en härligt ljus och modern våning på havsnära läge på lugna och trivsamma Ön i Limhamn! Här erbjuds 2 nyrenoverade lägenheter med trevlig planlösning mellan kök och allrum,  och en trevlig terrass!

Här välkomnas du av en egen entré, där vi möter dessa nyproducerade våningar på Ön. Hallen bjuder in med vackra parkettgolvet som är genomgående för hela våningen som möter klassiskt ljusa släta väggar. Badrummets väggytor är täckta av vitt kakel med målat grått inslag strax under taket. Golvet pryds av modernt marmorinslag och öppnar upp utrymmet. Vägghängd toalettstol och badkar är inte allt som erbjud här. Även kommod under handfat för förvaring, spegelskåp, och pricken över i:et, tvättmaskinen och torktumlare side by side för vardagens bestyr med en bänkskiva i marmor med överskåp för praktiskt förvaring.

Vidare in öppnar det ljusa och rymliga vardagsrummet upp, med social planlösning mot det måttbeställda och exklusiva köket i grått med vackra detaljer, arbetsytor i marmor och förvaring att drömma om. Komplett maskinpark med integrerad kyl/frys, mikrovågsugn samt ugn och spishäll i svart och integrerad diskmaskin lämnar inget att önska. Perfekt plats för middagsbordet finns alldeles invid och i förlängningen av rummet finns förstås gott om plats för både soffgrupp och annat. Köket kröns av utgången till terrassen med trädäck och möjlighet till ytterligare möblemang! Uteplatsen är en förlängning av vardagsrummet ut i det fria. Ett underbart extrarum om sommaren där frukosten, fördrinken eller middagen kan intas.

Övägen, som är en given knutpunkt för kollektivtrafiken, nås på bara någon minuts promenad från lägenheten och tar dig smidigt vidare till andra stadsdelar. Limhamn är ett populärt område med massor av småmysiga butiker och restauranger i en havsnära och stämningsfull miljö. Detta är en dröm i sig som måste upplevas!

Referens från ordförande i Brf Havsglimten:
“Fastiq kontaktade oss då vår lokal på Övägen 15 Limhamn blivit ledig. Föreningen hade då tankar på att omvandla lokalen till 2 st lägenheter. Efter att Fastiq och föreningen diskuterat förslaget bestämde vi oss för att ge Fastiq förtroendet till detta. Ombyggnaden är nu klart och 2 underbara lägenheter inflyttningsklara. Samarbetet med Fastiq (och de ansvariga Anders o Michael) har varit smidigt och fungerat mycket bra.
Vi rekommenderar därför gärna Fastiq till andra föreningar.”
Bertil Siecke, Tekn. Förvaltare Brf Havsglimten, Limhamn september 2018