Hälsovägen, Helsingborg

  • Fastighetsägare: Brf Hälsan
  • Projektbeskrivning: Från brf-lokal till två marklägenheter
  • Status: Avslutat

Nu har vi färdigbyggt två lägenheter i Hälsovägen som såldes inom en vecka!

På Hälsovägen 11, ett stenkast från Kullagatan/gågatan, tog vi fram 2 marklägenheter om 62 och 65 kvm. Lägenheterna är genomgående, rymliga 2 rok lägenheter med modern materialval, men ändå en designlinje som respekterar byggnadens klassiska karaktär.

Referens från styrelsen för Brf Hälsan, Helsingborg
I samband med att den nya styrelsen i Brf Hälsan tillträdde beslutades det att påbörja ett arbete för att långsiktigt säkra fastigheten samt ägarnas värde och ekonomi.
Vi har under ett antal år uppmärksamt svårigheterna att hyra ut butikslokaler i centrala Helsingborg och beslutade därför att konvertera en av våra butikslokaler till 2 stycken bostadsrätter för att säkra intäkter/kassaflöde/ekonomi över tid.
Vi har i ett tidigare sammanhang anlitat Fastiq med gott resultat och det blev därför självklart att fråga Fastiq igen som accepterade uppdraget.
Samarbetet och slutresultatet blev mycket tillfredsställande (trots utmaningarna då vi har en Q-märkt fastighet) med 2 sålda bostadsrätter över budgeterat pris redan på förhandsvisningen vilket säger det mesta.
Jörn Jensen, Styrelseordf i Brf Hälsan, Helsingborg juli 2020