Bernstorpsgatan, Malmö

  • Fastighetsägare: Brf Bernstorp
  • Projektbeskrivning: Marklägenhet
  • Status: Avslutat

Unik, helt nybyggd marklägenhet i hjärtat av Slottsstaden. Totalyta om 104 superfräscha kvadratmeter där boarean om 76kvm accentueras av 28 kvm biarea som fullt och fast kan utnyttjas. Vita vidder, ljuspigmenterade golv och allt i nyproduktionsstandard invid Rönneholmsparkens grönskade tröskel. Signerat Våningen & Villan och Fastiq AB.

Referens från ordförande i Brf Bernstorp:
“Fastiq uppvaktade på ett mycket vänligt och professionellt sätt vår förening i samband med att en lokal vi har blev vakant. Lokalen ligger i suterräng/källarplan och har speciella förutsättningar där ljusinsläpp mot gården är vackert, men fönster mot gatan är traditionella källarfönster. En konvertering från lokal till bostad skulle inte vara helt enkel.
Anders och Michael på Fastiq besökte oss vid ett flertal tillfällen och förutom att vi fick hela processen tydligt beskriven, påvisade Fastiq även att deras bolag är en solid och erfaren part, som tar ansvar för och hänsyn till myndighetskrav och arkitektoniska grepp. Inte någon gång kände vi att Fastiq forcerade eller tryckte på, utan vi tilläts att utvärdera och diskutera upplägget i lugn och ro.
Så här i efterhand, när de nya bostadsrättsinnehavarna har tillträtt den renoverade och numera vackra bostaden, så kan vi konstatera att Fastiq på alla punkter har uppfyllt och överträffat den plan och de moment som de utlovade i samband med våra första möten.
Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt ett samarbete med Fastiq.”
Gustav Lindblad, Ordförande i Brf Bernstorp, Malmö juli 2018